Τρόποι πληρωμής

 

1. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Η επιβάρυνση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 3,00€.

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο. Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Τραπεζικός λογαριασμός
Αριθμός Λογαριασμού: 5089 0981 50896 EUR
IBAN: GR47 0172 0890 0050 8909 8150 896
Όνομα Δικαιούχου: ΠΑΥΛΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

3. Με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express,Diners):

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.duneperfumes.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Πειραιώς η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.duneperfumes.gr

Στην διαδικασία αυτή, η www.duneperfumes.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η www.duneperfumes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

4. Με Paypal:

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, χρειάζεται να έχετε λογαριασμό Paypal. Κατά τη πληρωμή θα μεταφερθείτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης στην ιστοσελίδα του Paypal, στην οποία θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας (αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal), ή θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, εάν υπάρχει, για να ολοκληρώσετε την αγορά. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας. Δεν μας αποκαλύπτετε ούτε αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας στην ιστοσελίδα μας.

5. Πληρωμή μετρητοίς στο κατάστημα

Παραλαβή και εξόφληση των αγορών σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα από το κατάστημα Τζων Κέννεντυ 127 Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι.

 

Τρόποι παραλαβής παραγγελίας

1. Παραλαβή με courrier

Παραδίδουμε την παραγγελία στο χώρο σας. Tο κόστος αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 39 € και χρέωση 2,50 € εντός Αττικής και χρέωση 3,000 € εκτός Αττικής για παραγγελίες κάτω των 39 € .

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι € 0,80 ανά επιπλέον κιλό.
Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας και πρέπει να παραδοθούν Σάββατο: Ευρώ € 4,50 (παράδοση στο χώρο σας)
Αποστολή σε προκαθορισμένη ώρα επιπλέον επιβάρυνση : Ευρώ € 4,50
Έξοδα επιστροφής εμπορευμάτων :Ευρώ € 3,00

2. Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα Τζων Κέννεντυ 127 Λόφος Αξιωματικών, Περιστέρι.